Det här med spänning , vardag som helg !

Det ingår i mitt livskoncept ! Liksom annat ! Det känns skönt att ha ett spännande liv ! Där man inte ens har facit på morgondagen ! Varken när det gäller det ena eller andra ! Att oroa sig för allt kan säkert förkorta ens liv !
        Motionrundan idag var lång ! Med de vanliga träningsskorna på, nästan ingen snö kvar i Askersund ! Och våren är utropad på löpsedel ! Undrar om dom gjorde det i Istanbul, Boston o Jerusalem ochså ? För några dar sen ? O sen vet jag av erfarenhet bl.a. hur mars kan bli !
   Här har vi ett bildbevis från dagens motionsrunda ! När ens fotoalbum gås igenom på datan så är det bra med bildbevis ! Och när det tittas efter i mitt album så ser jag att så här grönt har det inte varit på ca 4 veckor ! Med några gröna undantag och litet som stort snötäcke ! 
 
 Sport ja ! I morgon går damernas o herrarnas skiathlon i Falun ! Och V-75 på Gävle ! Vet inte vem man skall tacka för att man har fått den inställningen som man har via sina rötter ! Men naturligtvis är ochså det här med att leva i nuet o carpe et crea diem en viktig del i ens liv !
             Och facit är bra att ha på att man mestadels lever som man lär  ! 
 Jaa, nu är det sms , telefon o mejl som gäller i helgen ! Och har ochså sett att nån från Hongkong är inne på min blogg här ! Och slav under media kommer jag aldrig att bli ! Dom är ganska lätt att genomskåda via egen livserfarenhet och pålästhet ! När dom bl.a. drar igång sina svarta braskande rubriker !
         Sen är det nån som sänder mig en väderprognos här via mejl ! Det här med vädret sköter jag själv om ! På grund av eget kunnande o facit av bl.a egen erfarenhet ! Från 40-talet o framåt o kunskap om klimatets leverne förr i tiden ! O dess cykler !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0