Det här med vackra bilder ! Bl.a.!

  Det här är ett foto via Nordens Ark ! Har själv aldrig varit o besökt Nordens Ark ! Men har sett till att  få in foton o annat därifrån på F.B. Som går att överföra hit ! Och betalar in en slant,stöd, vart enda år, till Arken !  Det här med vackra bilder ! Bra för sinnet ! Och inte är det ju ett lodjur på fotot ! Men vilket kattdjur ?
 
 Vädret ja ! Högtrycks o lågtrycks placering genererar t.ex. följande temperaturer , i morse ! t.ex, Askersund + 2 C, Istanbul +2 C, Milano -2 C, New York - 2 C !
 
Syrien var det ! Arma folk som bor där ! Har dom haft det så förskräckligt någonsin sen revolutionen inleddes för 4 år sen ungefär !  Och var t.ex. Isis inblandat i förskräckligheterna innan denna revolution?! Och är revolutionärerna mer humana än Assadregimen ? Den Arabiska våren ? Den verkar bli försenad för varje år som går ! Och vilka har egentligen stått bakom den ? Och det finns ochså annan extremism förutom religiös !
 
En annan kallar ju sig för Världsmedborgare och läser in mig på den så mycket som möjligt ! Både i nuet o dået ! Och då kan man fundera på psykologisk krigföring o framflyttande av gränser ! Ganska genomskådbart ! Där man gör en del till " helgon o andra till...bovar ! Ungefär som när man lekte Indianer o Vita !?
    
Jaa, idag blir ånyo en spännande dag för undertecknad ! Och resultatet för detta optimistiska förväntande ! Kommer i morgon ! Och det här med lyckotal ! Då tänker man på tal 11 !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0