Fredag hela veckan är det ju nått som sägs !

Som pensionär som har tur med livet och en inställning som gynnar sinnet så är det ju här med fredag inte lika mycket att se fram emot som när man jobba !
  Och när jag började inom sjukvården på slutet av 70-talet så fick man jobba var annan helg och en del helger som t.ex. jul ! O kvällar , emellanåt ! 
         Sen blev det så småningom var tredje helg o längre semestrar men helger som jul t.ex kunde man åka på än då ! Hade man otur, jobbets regler ! Så kunde man ju börja kl 14 en julafton och komma hem sent på kvällen !
           Och när jag tänker på 40-talet så hade nog inte min far mer än 1 semestervecka ? Kanske 2 ?
    Men när man läser alla svarta rubriker i dagens massmedia så skulle man kunna tro att folk har det sämre än nånsin ! Vi lever i ett bortskämt land !
          Håller ju på helgerna med mitt tyckande o bloggande ! Tänker aldrig bli slav under något ! Är som sagt nöjd med tillvaron ! Oberoende om grannen " har det sämre eller bättre " ! Jantelagen är nog väldigt utvecklad i Sverige ! Har man förstått !
           Då får vi se om det även blir  en spännande avslutning på helgen ! Får Sverige 3 medaljer i de 3 avslutande grenarna i skid-Vm i Falun ? Får jag in en vinst på V-75 så man t.ex. kan åka till Carpahterna i Romania o fotvandra , o bo på pensionat ! 
 
              Som sagt ytterligare ett smakprov från Carpahtian Garden i Romania !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0