God morgon ! Varit en spännande helg !

I sportens Värld ! Och det gladde mig att se 3 olika länder ta medaljer på herrarnas skiathlon i lördags ! Ryssland, Schweiz o Kanada ! Och Kallas brons på damernas skiathlon så klart ! Och Stinas o Idas silver på teamsprinten ! Vilka kämpa insatser ! Sverige har nu 3 medaljer ! O Tyskarna o norrmännen flest guldmedaljer !
         Och tycker ochså om att se på backhoppning o nordisk kombination ! Sverige var ju bra på detta förr i tiden ! Men nu nothing ! Liksom i skridsko t.ex. Jaa, och på V-75 fortsätter jackpotterna ! Fick 6 rätt som gav 16 kr !
      Nu i veckan kommer ju höjdarna för Sveriges del ! Loppen i fristil, stafetterna och långloppen i klassiskt ! På lördag damernas o söndag herrarnas ! Och sen körs Vasaloppet 8/3 ! Mycket att se fram emot i sportens värld ! 
      Och annan inprogrammering för veckan ! Boule i morgon o på kvällen kretsmöte på Röda Korset ! O annat som man inte rår över ! Men kämpa på , Jahan !
 
 Jaa, nu är våren utropad i södra Sverige ! Beroende på att 10 dygn nu varit över 0 C i medelvärde ! Om det nu skulle bli under 0 10 dar i streck i mars ! Vad kallas det då ? Vinter ? 
    Ser vi nu på Europa så är det lågtrycken , ett bland annat norr om Storbrittanien ! Som styr vårt väder ! I mellan- och södra Sverige o övriga Europa ! På låglandet ! Men Luleå t.ex hade - 17 C i dag ! Och det är fortsatt kallt i bl.a. Nordamerika ! O på Grönland ! Men inte så kallt i Alaska ! Verkhoyansk Sibirien- 30 C !
           Fotrsatt är jag nöjd ! Med mitt liv ! Trots alla eländesförklaringar från alla håll o kanter ! I massmedia ! Frågan är om Världen är sämre än förr i tiden ! ? Jag för min del tror att massmedia mest lever på att påtala ständigt elände ! Massmedia anser jag vara sämre o eländigare än någonsin ! O då ser Världen sämre ut en den förtjänar ! ! Tycker jag ! Det räcker med att t.ex. titta på första o andra Världskrigens fasor ! För att genomskåda massmedias ständigt svarta rubriker o löpsedlar ! I en Värld som inte enbart är ond ! 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0