Jaa, vädret ja ! O det här med vackra bilder !

  Oavsett det är grönt eller vitt ! Så kan man hämta vackra foton från t.ex Charpathean Garden ! I mitt fall då  från den rumänska delen ! Och tittar jag på temperaturen i Bukarest så hade dom -1 C idag ! Mens Askersund i morse hade + 1 C ! Jaa, vi kan ta lite fler temperaturer från en del hörn av Världen ! Paris 4 C, London 7, Berlin 0, Istanbul 2 , Los Angeles 20 , Sydney 25, New York -7 C o Ottawa - 19 C ! 
                Jaa, som jag ser det o förstått så turas norra USA o Kanada med Europa, Skandinavien om att ha kalla perioder vintertid ! O det är det här med lågtryck o högtryck " om vartannat " ! Jaa, sen har vi ju Sibirien ochså ! Enda vinterknäppen med rikligt med snö o nord-nordostvindar fick ju Sverige i  samband med t.ex. Sm-veckan på skidor i Örebro ! Och då fick ju många delar av från mitt område o norrut.rikligt med snö ! Här i Askersund nära 3 dm o t.ex.Luleå över 1 meter ! O Falun fick ju ochså snö som är bra att ha när det nu ritas mycket pluss i 10-dygnsprognoserna ! Men även ibland minusgrader nattetid !
               Och på onsdag sätter skid-vm i gång i Falun ! Skidtävlingar på längden är bl. det mest intressanta i sportväg att titta på ! För stora delar av svenska folket ! O naturligtvis för norrmännen t.ex. 
        Men alpina Vm skall avslutas först med slalom i helgen ! Och efter skidor på längden kommer Vasaloppet o Vm i skidskytte i Finland ! Herrlich, herrlich !
           
    Jaa, om man skall tro på 10-dygns prognoserna så är det nog inte omöjligt att det vita försvinner utanför min balkong ! Men det har hänt förr vid denna tiden ochså ! O då har det t.ex. kunna bli en del snö i mars istället ! Fotobevis finnes ! 
                                 Så här såg det ut den 28/2 2008 i Askersund 
 Jaa, funderar på skall jag spinna inomhus idag eller spinna utan drobbar på gångbana ? Vi får väl se ! Nää, tror det spinns inne på cykeln o sen blir det fredagsbad i karet ! Inget dumt koncept det heller !
 

Kommentarer
Postat av: mamma mindy

Snö bilden var riktigt fint )

Svar: Tack för det ! Vackra bilder är aldrig fel att titta på ! Finns mycket vackert i vår Värld !
Jan i Askersund

2015-02-13 @ 11:23:36
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0