Lite olika bilder ! Från Jahans liv i nuet !

 Jaa, efter boulen blev det ett oplanerat besök på en restaurang uppe vid  torget , med soligt namn ! Ibland får man ju gotta sig spontant ! Har precis ingen svårighet med det ! En kompis tycker jag även är en livsnjutare i vardagen ! Fin komplimang !
 Här stannar jag ofta till vare sig man går motsols eller medsols på t.ex. motionsrundorna ! Asklunden på norra kyrkogården ! Och sänder en tacksam ömsint tanke till t.ex. mina rötter som såg till att man såg dagens ljus ! 
 Det här med olika kalluftsutbrott över olika kontinenter olika år ! Läs detta  ! O nästa år är det kanske bl.a norra Europas tur ? Kung Bore ser till att uppehålla balansen mellan kallt o varmt i Världen ! Det får man förstå även om man längtar till Söderhavet ! 
           En väldigt iskall vind från sydväst konstaterar jag att det var idag , både när jag gick ner i stan o hem efter retsaurang besöket ! Har hellre t.ex. -10 C lungnt o sol så här års ! En del snö finns ju dock kvar ! Men hur länge ? Bara nu inte kung Bore får för sig att hälsa på oss i mars i stället ! Uj,uj, uj vilket gnällande det kommer att bli !! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0