O vem fyller inte år idag ?

     Visst, Tåtte fyller år idag ! Och han är nr 7 i raden ! Fotot är från sommaren 2010 i Askersund, juli ! Då Tåtte var o hälsa på, 7 år gammal ! Men, åkte han inte tåg med mig upp efter det jag besökt Simrishamn ? Joo !
 Kortet är taget  på Borgmästarholmen ! Utanför strandpromenaden ! O dit går man på en träbro !
           Jaa, foto av barnbarnen finns många ! Det är bara o välja ! Och som jag kan räkna ut  blir väl Tåtte 12 år ! Minnen ?  När Tåtte var liten 2-3 år nått då var han med farfar på en del lördagar ett slag ! Och då när vi skulle äta middag kom den dåvarande parakiten  flygande o satte sig på Tåtte tallrik o skulle äta av hans mat ! Det hade vi väldigt roligt åt !  Jaa, grattis o kram Tåtte ! Och du får ju ett soligt brev idag !
   Vem är inte stolt över alla sina barnbarn ! Foto taget i Viarp utanför Simrishamn, juli 2013 ! Tåtte är då killen som har syster Fias händer på axlarna ! Men dom 3 yngsta barnbarnen fattas här ! Och ett av dom, Franke , det yngsta var inte kommet till världen då ! Men 3 bonus barnbarn har jag ochså som ingår ! O dom är med på fotot ! 
              10 barnbarn ! Det här med rikt liv kan man tänka på ! Utan o blanda in pengar ! Det är med ett leende som jag forsätter mitt liv ! Och kämpar på för att få leva så länge som möjligt, så gott jag kan efter förmåga o ålder !  I nuet med framtidstro utan att ta ut elände i förskott ! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0