Tagna foton för några minuter sen !

 Det här med att leva i nuet är ju bra ! Ingenting hjälper o ångra ! Vackra minnen förgyller ochså tillvaron ! Och hellre tänker jag på roligheter framåt än att ta ut elände i förskott !
   Kalla hämtades för 5-6 år sen i Örebro ! Från en Zoo-affär ! Jaa, denna parakit döptes senare till Kalla ! Antagligen efter Charlotte Kallas seger i Tour de Skie ! Kalla har det bra ! Kring sin bur ! Kommer o sätter sig på axeln när jag brer en smörgås ! Har tydligen  behov av lite smör, fett ! Och har ju haft både undulater o parakiter innan ! Och upptäckt detta behov även hos en del av dom !
         En hund hade väl varit nått ! Men det får räcka med golden retrivern Igloo som jag hade i Simrishamn på 1980-talet ! Blev 12 år !
 Som sagt foton i nuet ! Denna man döptes i Katolska  kyrkan i S-holm för ca. 76 år sen ! Vet ej exakt datum ! Och min kära Mormor var min gudmor ! Och  tycker jag har det bra när man vandrar längs livslinjen FRÅN RÖTTER till BARNBARN , MED  FÖTTERNA på  JORDEN o ARMARNA mot HIMLEN vare sig man bor i KORPILOMBOLO eller KATMANDO ! Det här  är min livsfilosofi ! Som bl.a vara medborgare i VÄRLDEN !
   Och den hjälper mig i nuet t.ex. ! 
         Jaa, idag blir det ju herrarnas 15 km fritt i skid-vm  ! I plusgrader verkar det som ! Och ikväll spelar ett av mina favoritlag Arsenal mot Monaco i Champions League ! Hoppas på Hellner o Arsenal ! Och nationell spridning på medaljerna i skidloppet ! Och norrmännen saknar  sin bäste man ! Men dom har ju bredd !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0