Vilken utskåpning !

   Jaa, på denna sportbar i Askersund så såg kompisarna Jan o Torsten igår på när Örebro hockey, på slutspelsplats,på Berhn arena spöade laget precis ovanför,  Hv-71  med ofattbara 9-2 ! Total utskåpning med bixtsnabba kontringar ! Och första gången man var här på kvällstid ! Och drack en guinnes, och åt en väldigt god hamburgare ! Den var god, Rolf i Örebro ! Som sagt ! 
           Vi trodde inte våra ögon o den trevlige killen som servera oss, o tittade till oss titt o tätt, tog detta foto ! Men detta foto är taget innan matchens början ! 
            Jaa, Örebro kontrade ut Hv ! O imponerade mycket ! Har en fantastisk målvakt o fina nyförvärv , från Finland bl.a ! Jaa, i morgon tror jag det är spelar Örebro borta mot Linköping ! Men då får man nöja sig med text-tv ! Men oavsett jag åker o tittar på fotboll,Örebro sk i Örebro ! Så när det våras kan man ju ochså gå hit o se Ösk spela  ! Jaa, en får se vad kassan tål ! O rätta sig efter det !
            Jaa, det här fotot tog jag själv ! När ett av de många målen gjorts !
  Och det här är taget från Nerokes Allehanda ! Och fotografen heter Lennart Lundkvist !
          Joodå , har varit inne på hockeyarenan  i Örebro tittat o sett lite juniorhockey ! Och kompisen Rolf var ciseron ! O här är ju alltid fullsatt på när matcher Örebro hockey spelar ! Över 5000 var det igår ! Som vanligt !
                  Pratade med barndomsvännen Rolf igår ! Och pratade om att jag skulle gå o se matchen på sportrestaurngen i Askersund ! Med det Irländska namnet ! Apropå guinnes !
            Det är fantastisk att kunna beställa bord mat o nån öl o se matcher på stor bildskärm ! Det är som sagt inte sista gången jag gör, eller Torsten ! I går hade vi eget bord ! Men det är inget problem att sitta med okända med samma intresse för en match !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0