Dan blev som förväntad, enligt konceptet !

 Som planerat inleddes denna sportdag med det egna sportande ! Norrut ! I I gångbart väder som ju det är för det mesta ! Oavsett snö eller ej ! Under vägen mötte jag först en tysk man som bott länge i Sverige ! Och nån gång när vi möts så pratar vi tyska ! Jag övar mig och han tycker det är givande ! Nån gång pratar vi om dom platser som mormors anförvanter föddes på ! Och sen mötte man fysikern igen , mannen som vet mycket om t.ex. klimatet o vad som styr det ! O sen mötte jag en dam med hund och vi pratade om motion och det som är bra med det ! Och hennes far går ut mycket ! Och han är 89 år gammal !
          Visar ju mycket foton från mina rundor ! Motion ett viktigt inslag i min livsstil ! Och den ökades när jag gick i pension som sagt ! Det kanske är roligt att följa med på mina rundor ! Även ifall motiven kan upprepa sig ibland !
 Jaa, härifrån har man  inte så lång väg till hemmet ! Går över en bro som går över riksväg 50 sen upp till norra kyrkogården ! Sen är det nog bara 5 minuter till hemmet ! Jaa, kanske här har varit dans kring granen ?!
           Och visst blev det en fin eftermiddag framför tv:n ! Tour de ski,  backhoppning o slalom ! Halfvarsson ligger bra till forfarande i Tour de ski ! Men tröttnade i sprintfinalen o blev 6 ! Hoppas det var tillfäligt ! Sparade sig kanske inför morgondagens 10 km ? Klassiskt väl ? Fick ju ihop bra poäng via finalplatsen !
       Herrarnas slalom ! Hade inte Hargin gjort en miss hade han hamnat på pallen ! Blev 4 ! 
           Jaa, vädret ! Stora rubriker kvällsblaska ! -Här slår snökaoset ! Stormen drar in från Island !- Nu får vi se hur lågtrycken rör sig in över Sverige ! Vilken bana tar dom ? Och det område jag bor i ? Snö o regn sägs det bli ! Som sagt prognoserna ändrar sig ! Lågtrycken styrs ju inte av meterologerna ! Det klarar dom själva av ! Och dom har alltid varit lite lynniga ! Tittat på den norske vädersajten ang. Askersund, som ochså ändrar sig hit o dit,men det blir det en vecka framåt övervägande plussgrader ! 2 dagar snö , nån dag med regn ! Hur det blev ?   Jag har skrivit ut prognosen ! Så nu får vi se om den stämde !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0