Det är bra med bildbevis o vad man skrev om !

Har ju haft den här bloggen sen oktober 2007 och den är fullständigt intakt sen dess ! Med bl.a. massor av olika foton ! Från bl.a. motionsrundorna ! Så här såg det ut i Hembygdsgården i Askersund 21/ 1 2008 !
 Fotot är alltså taget i i hembygdsgården ! Ligger ju ganska högt ! Intet spår av snö ! Men när jag tittar på hela månaden var det  både grönt o vitt ! Vissa dagar !
 Det här fotot är från den 29/12 2007 !  Jaa, ingen kommer o kunna slå en annan på fingrarna när det gäller vintrarna i Askersund sen 2008 ! Att man inte har  tänkt på det här innan ! Jag som vill ha fakta i nuet o från det som varit !
        Idag kan jag säga att det är ganska lika temperaturer i delar av Europa ! Från  Madrid o norrut ! I morse hade Madrid -2 C , Milano + 2, Bukarest -2 , Budapest +2, Paris +2, London -1, Berlin + 1 och Stockholm 0 C !  Och för närvarande så snöar det lite i Askersund, +1, och det sias om mer till kvällen ! 
           Jaa, det blir motion ! Med handlande på återvägen ! Så är denna veckas inköp avklarade !
       Som sagt blogg som dagbok ! Alla tiders när minnet blir kort och icke sanningsenligt , typ ! Och bloggen går ju att hitta på nätet om det skulle hända nått med datorn !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0