Det är rätt kul att följa vädret i Nordamerika !

Kyla o värme avlöser varandra ! Nu pratar jag inte om nordliga Kanada nära Arktis ! Utan om gränstrakterna mellan Usa o Södra Kanada ! Just när är det t.ex. -17 C i Chicago ! Och kring dom Stora sjöarna ! Ibland kan det vara en del + t.ex. i Winnipeg  o sen kan det slå om till en hel del minus ! Är det konstigt att det stormar där  o blir våldsamma snöstormar emellan åt  !?
           När jag tittar på 10 dags prognoser när det gäller mitt område så pendlar det hela tiden mellan det blå-och rödfärgade ! Och när det tittas på en prognos för januari , gör det det samma ! Inga övriga kommentarer om detta o prognoser om 50-till 100 år !
         Nu är det ju minus i Askersund ! Och som sagt en stor del till osäkra prognoser är högtrycks o lågtrycks rörelse o placering ! Och när man då kan hitta minus på t.ex. Balkan så har det ju med högtryck o göra ! Kallt på nätterna ! Och jag tror som sagt det var idag som Istanbul bara hade 3 + ! 
 
 Jaa, på fotot syns en pimplare ! Blev något förvånad när jag såg honom ! Häromdagen var det av naturliga skäl  ingen is på sjön ! Och vi har ju fått minusgrader i natt efter milda dagar ! Jaa, man undrar ! Nu är det inte så djupt men ..? Kanske isen blev tjockare än man skulle kunna tro ? Efter de milda dagarna  !
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0