Fredag igen !

 Jaa, är man pensionär så tycker jag  att det är fredag alla dar i veckan ! Det är klart att allt går upp o ner ! I Världen ! Men som den person man är så  så tänker inte jag ge upp min målsättning sen j bl.a flytten hit till Askersund ! Jaa,  vet att man ochså kan drabbas av negativa händelser o saker ! Men nu är man ju inte den person som tar ut elände i förskott ! I mitt positiva tänkande ,oavsett hur grannnen har det, ingår satsning för det nya året ! Även om det inte blir efter mina förhoppningar så har jag åtminstone planterat in optimism i hjärnan ! Hur gör man detta ! Dagligen kan jag köra med detta uttryck t.ex. , typ , oj vad hjärtat slår fint idag ! Vad det här kommer att bli spännande o titta på ! Vad tar man hjälp mer av ! Titta på foton av barnbarn t.ex. och tänka på när man enligt plan skall träffa dom i sommar ! Musiken från t.ex. Balkan förgyller ochså mitt liv ! 
            Nuet ! Är en person som bl.a lever på bl.a spänningsmoment ! Och det här med barnet i sig ! Härrör från 1940-talet då man bl.a. fångade grodor i farmors damm ! Tack farmor , tant Greta o kompisar m.fl. för den tiden ! Och Örebro-tiden formade till del den person som man är idag ! Kompisar, kontakt även idag !
           Jaa, att lära sig t.ex. om vädret i nuet o hur det varit är ochså spännade ! Och när jag i dag tittat på den nyaste norska 10-dygns prognosen så kommer dom nog som fixerar sig vid " varmare än någonsin "  bli avkylda ! Men prognos är prognos ! Jaa, mot slutet av denna prognos nämndes -21 C för Askersund !
     Jaa, som blivande 77-åring borde man väl oroa sig för allt ? Kanske det är tvärsom om man har fått leva så pass länge som en annan ! Dessutom bör man vara inläst på mänsklighetens o Jordens historia ! Och komma underfund med att förr i tiden fanns inte samma massmedia pådrag som idag !
          Helgen ja ! Förra veckan vann jag ju en liten slant på V-75 via spontanköp av ett system som var för 10 personer ! Så nu ses det fram emot morgondagens V-75 från Axevalla ! Långt upplopp, o kanske snöande ?
               Och oavsett hur det går här i livet ! Carpe diem, crea diem med fötterna på jorden o armarna mot himlen ! Jaa, i min tankevärld ingår både tankar på rötter o de idag levande ! 
           
                 Det här med Tysklandsresan 3 dar i maj ! Fick syn på annonsen ! Passade min börs ! Ringde på minuten ! Det kommer ochså att bli spännande ! Positiva tankar !
          Och det är inte bara kändisar som äger rätt att prata om sin person och tankar ! Det har en annan ochså ! :)
             

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0