Godmorgon, en ny härlig sportdag väntar !

Får man vara så entusistisk när allt " är värre än någonsin " ! Och om detta  genererar pengar att uttrycka ! Var så säker ! Det verkar som människan är  väldigt destuktriv ! Vad tycker vi t.ex. om att se mycket på TV . ! Krigsfilmer, katastroffilmer, mord o annat elände ! Och Tv-spelen ! Där man skall " Döda o vinna " ! Och glorifiering av gamla tider förekommer när t.ex. Vikingarna, Gustav den V1 Adolf o Karl den X11 härja som värst
    Vädret ja ! Räknar ju Askersund till södra Sverige ! Om jag ser till Sveriges längd ! Har man då bott i sydlga Sverige en lång tid så vet man att det kan regna den ena dan o snöa den andra ! Och att övervägande gröna vintrar förekommer där ! Särskilt i Skåne , t.ex Något som ochså kan förkomma är att alperna har mer eller mindre snö på vintern periodvis ! I går såg vi exempel på att det blåste hård nordostlig vind i Askersund , och mycket snö kom ! Sen på kvällen regna det ! Idag är det minusgrader igen och det har snöat med vind norr ifrån ! Nämnas kan ochså att i Reykiavik är det - 6 C ! Man måste vara påläst om nuet och klimathistorien om för att inte göra " allt värre än någonsin " När då någonsin ? Har ni t.ex. hört talas om ett blockerande högtryck över Azorerna ?
        V-75 ! Ingenting ! Hä, bara o kämpa på ! 
      Tour de ski avslutas ju idag ! Tyvärr så fick bl.a Emma Wikén slita på felvallade skidor i gårdagens masstart ! Och var ledsen när hon kom i mål ! Försvann som en blixt från målområdet ! Vallateamet erkände ochså sitt misstag ! För mycket klister på ! ?  Och " Vårvindar" i alperna kan förekomma liksom " vårvindar " i Svenska fjällen ! Och det var bara störtloppet som blev inställt i går ! 
 Slalom inleder dagens tv-sport ! Ett långlopp började visas tidigare i morse ! Ses inte !
     Jaa, och gläder mig mycket över Örebros hockeys framgångar ! Ligger nu på 3 plats i Shl/ elitserien !
         Och idag kan  ochså tittas på matchen mellan Arsenal och Stoke !
           Och i kväll spelas det o ses på bingolotto ! Lite " roar småbarn " ? :) 
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0