Har jag svårt för ! Att se negativt på tillvaron !

Jaa, visst det finns människor som har det sämre än jag har och dom som har det bättre  ! Om man råknar pengar o bedömer människor efter det !  Har haft mer pengar o har mindre pengar ! Hade råd o köpa en ny motorcykel på 90-talet ! Nu har man inte råd med nått motorfordon ! När det väljs , valts, kompisar då har det inte med hur mycket pengar dom har ! Är det säkert att dom som är s.k. rika är mer nöjda än dom som får det till att går runt ? Men det är klart nån dröm behövs påfyllning för ! Spännande att tänka på !
             När en annan stiger upp på morgonen så känner man ingen olust ! Bara tanken på att jag verkar orka motionera idag ochså, verkar värma upp livsandarna ! Och bara en sån sak som att bl.a. höra på den musik som går in i hjäterötterna , den Grekiska t.ex. ! Och det sociala kontaktnätet, hit o dit, känns ju bra från rötter till barnbarn ! Visst det finns ochså elände i Världen ! Är det humant mot sig själv att hela tiden tänka på det ! Försöker göra det bästa möjliga efter mina förutsättningar i nuet ! 
           Och att mänskligheten är på gott och ont ! Det är väl inget nytt ! Och hur skall man få 7 miljarder människor in i samma bås o få detta bås fullständigt rättvist ! O leva lika länge vara lika lite sjuka o tjäna lika mycket pengar mm. Oavsett välfärden ! Och statliga o kommunala insatser !
             Vädret ! Ett av mina ämnen som jag försöker läsa in mig på ! Sunt förnuft ! Är det ett högtryck i mellan Europa  ner mot Turkiet ! Då blir det kallt på nätterna ! Idag har Istanbul - 6 C  o Bukarest har -12 C !
          När vi får vinter i Sverige till största delar ! Då råder vindar från ost och nordost ! Och då måste lågtryckena gå söder om Sverige  och inte hålla på o jäklas vid Island t.ex.
          Jaa, idag blir det inre tjänst ! Med spinning till musik ! Ingen svårighet med det datan o spinningcykeln i sängkammaren ! O sen bad i kar ! O Sen blir det brunch ! 
    I morgon är det så mycket spännande sport på tv ! T.ex. Tour de ski o trav ! Och därför går jag och spelar på Harry boy i em ! Så behöver man inte gå till spelhålan i morgon fm ! Och vad har vi att se fram emot i kväll ! På Spåret ! Bl.a.
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0