Intressant dag kommer ! Ang, sporten !

10:30 börjar ju sportdagen på tv med storslalom ! Varvat med Tourde ski ! Och dessutom så går ju V-75 på Romme ! Och där kommer snö o kyla att uppträda ! Hög utdelning ? Sen får vi se om snönfallet övergår i regn i Askersund ?
 Ang. vädret ! Igår tog Svt-text bort ett inlägg som pratade om rekordkyla i östra USA ! Hade dom gjort det om det stått rekordvärme ?
Källa dn.se : Rekordkyla i östra USA ! Arktis kyla håller delar av Usa o Kanada i ett järngrepp ! Köldrekord har satts på ett flertal orter o snöbyar förekommer ända ner i Jacksonville i Florida ! Vad skall man nu skylla på ? Jag har predikat innan om de kalla områdena på jorden som inte bryr sig om nånn växthuseffekt ! Utan gör framstötar söderut ! Och i Sibirien är det kallt som vanligt ! Det får vi här i Sverige kanske känna av! Om inte i vinter så nån annan vinter ! Ost o nordost ! Tänk när folk får växthuseffekten på huvet utan att se nuet ! Eller det som varit !
            Jaa, sen kan vi ta det här med att folk kallas för Islamafober i vissa kretsa bland, politiker, kultureliten eller massmedia i Sverige ! Inom en vecka har folk fått läsa om grymheter från följande extrema grupper ! Al shabad, Al Quida, Boko harem, o Isis vet vi ju var vi har o även Hamas skall inte komma undan !
       När " vanligt " folk läser om dessa grymheter så känner dom naturligtvis oro o rädsla ! Det behöver man inte vara psykolog för att begripa !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0