Jaa, det gäller o vara tacksam..

 
..mitt i alla sanningar med negativiseringar ! Det här med mänsklighetens historia ! Den har gått upp o ner liksom klimatet ! 
   Skrev i somras om att isarna i Antarktis i juni, 2014, var mer utbredda än någonsin ! Och nu kommer återigen uttalanden om att isarna både i Arktis o Antarktis växte 2014 ! Det finns ju facit på !
        I alperna under tävlingar på skidor för några dar sen , nån vecka kanske , pratades det om vårvindar ! Jaa, nu om för mycket snö ! Och så har det varit förr ! Vi kan ju titta på Karpaterna ! Därifrån har undertecknad sett på snöklädda berg länge , via vackra bilder ! Varför inte ta på sig sånt som är positivt i den politiskt färgade miljödebatten , där elände i förskott tas ut !
          Temperaturer i Europa , här o där ! Askersund 0 C, Skillinge + 3,5 , London + 1 , Glasgow -5 , London + 1, Paris + 2, Milano 0, Florenz- 2 C , Berlin -2 C  Bukarest + 1 och Kiruna - 18 C ! 
       Motion har man ju haft i soffan mest under denna härliga sporthelg ! Innan jag börjar veckans motionerande så skall det gå ner o tittas på underlaget ! Men ner i stan skall jag gå ! Oavsett motion inomhus eller utomhus !
                 Och jag är fortsatt tacksam över att man fick slå upp sina ögon idag ochså o se att det var väder ute ! Oavsett " vad grannen hittar eller hittat på " ! 
          Fotot är från 2010 ! Men inte har mycket ändrat sig på gubben ! Han kör på ! Vikten är den samma , höften inte sämre , kunskapen om det mesta ännu högre ! Och entusiasmen o livsglädjen den samma ! Nöjd med andra ord ! 
         

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0