Jaa, till och med det tycker jag är spännande !

Att göra en budget för året ! Och det har man gjort ! Allt har ju gått upp och ner här i livet med pengar ! Av olika orsaker ! Nu som ensamboende pensionnär med halvskaplig pension från landstinget så är det spännande ! Att få det till att går runt, innehållande trevligheter ! Har det ju bra på det viset att man kan bo hos släkten i Sverige när man  är bortrest men vill inte framstå som nån snålis för det ! O detta är bland mina viktigaste kryddor i tillvaron !
    Men det här med kryddor ! En är det årliga besöket i Stockholm under elitloppshelgen , sista söndan i maj ! Och till det behövs sparas pengar ! Och till bensinpengar-och tågbiljett ! t.ex. o mm !
            Har ju varit i Stockholm 20 år i streck ! På elitloppshelgen ! Min kompis som medföljer har varit där 18 år i streck ! Men i år blir det inget av ! Lars skall på ett viktigt bröllop som kolliderar ! Och då har jag istället beställt en resa till Tyskland i maj, på 3 dagar ! Med buss ! Spännande ! Och tyska kommer det då att pratas, var så säker ! Och bl.a. skall det stannas i Lübeck ! Och utgifterna blir ungefär dom samma som till Stockholmsresan ! Har man räknat ut ! Att förgylla livet med spel o dobbel efter resurser o välbekanta o obekanta resor ! Spännande ! Även ifall dom upprepas ! O spelar man inte efter resurserna så kan man ju aldrig vinna nån x-tra slant ! 
                Är ju inte nån snålis ! Men tyvärr kan man inte strö pengar omkring sig ! Men även små kryddor här i livet förgyller tillvaron  ! Bland annat att få träffa dom o dom ! På min livslinje !
              Det går faktiskt att vara nöjd efter omständigheterna ! Och eget ansvar ingår ochså i den biten !
              Jaa, plussgrader ute ! Men halkskydd på om nån timme ! Ner till sångövningarna !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0