Jaa, vi börjar väl med vädret !

Jaa, tittat på den norske vädersajten ! Enligt den skall den befarade kylan lindras men snö kommer vi att få vissa  dagar enligt prognosen !
 Det här fotot togs från balkongen för en kvart sen då V-75 program hämtats på spelhålan o pizzerian i närheten ! Som synes har isen inte tinat bort på vissa gångbanor ! Men den vägen jag gick på var nästan allt bortsmält ! Och det är väl bra om det gör det på andra ställen innan snön kommer nästa vecka ?
       Jaa, i dag börjar Vm i handboll för herrarna ! Och matchen spelas mot Island ! Islänningarna är tuffa gossar ! Blir svår match ! Här är så mycket godis för en sportfåne o titta på ! Förutom skidor o V-75 o Engelsk  fotboll o handboll ! Nu börjar ju snart Australian open i tennis ochså ! Men motion på förmiddagar blir det som vanligt, på vardagarna ! Via spinning eller motion utomhus ! Och mellan spinningen går det bra att gå fram o tillbaks i lägenheten under lyssnandet på som jag tycker härlig musik !
 Jaa, och idag har jag ringt o gratulerat min gamle lekkamrat o nuvarande, Rolf, som fyller år i dag ! Är ett år äldre än mig ! Jaa, 5 månader  läggs till ! Och vi lekte på 1940-talet ! Ofta när jag besökte farmor i Gällersta ! Rolf bodde bara ett stenkast ifrån farmor ! Det är väl bra att prata om bl.a. gamla tider o om Örebros framgångar i hockey o fotboll ! O grodorna i dammen ! :) Jaa, detta foto är taget när jag hälsa på Ann-Marie o Rolf i början av december ! Hej Rolf , nu är du med på bild ! Men det har du o Ann-Mari varit med om förr ! Bra foto !
            Jaa, när var det handbollen börja ? Jag tror kl 19 !? Håll tummarna ! Och handbollen går i Qatar , såg jag !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0