Jaa, visst blev det det !

 En ganska lång motionsrunda ! Efter ärenda på torget ! Jaa, det tar väl även nån kvart att gå dit !?
 Jaa, det här med uträknande av datoriserade matematiska mallar ang. framtidens väder ! Tittar ju varje dag med intresse på 10-dagars prognoser ! På en igår spåddes för mitt område att  de 3 sista dagarna får flera minusgrader 5-8 minus kommer jag i håg ! Idag spår samma sajt att det de 3 sista dagarna skall bli över noll , rödfärgat, o nån av dagarna var ditsatt en regndroppe ! Men hur vädret skall bli om 50-100 år ! Det är dom säkra på ?! :)
       Jaa, idag börjar ju Australian Open i tennis ! En av de 4 största tuneringarna om året ! Och som sagt innan en del matcher kan jag se ! Men dom går ju sent i en del fall , svensk tid ! För sent ! Vilka som man hoppas vinner ! Viktoria Azarenka och Roger Federer ! Hoppas Azarenka är alldeles skadefri ! 
          Och sen är det ett intressant program ikväll om Stonehedge ! En av världens mest kända lämningar från stenåldern ! Liggande i sydvästra England ! För 8000 år sen ca var stenåldern !  Undrar vad dom hade för väder då ! Och vad är egentligen en lång tidsperiod när det gäller klimatet ! Jag ser det nog direkt oavsett att idrottsgalan går på ettan ! 
               Hur många drömyrken har man inte missat ! Men vem visste i tonåren vad man passade bäst för eller var intresserad av. Yrken för mig : Utrikeskorrespondent, musikhistoriker, historiker,reseledare, språklärare t.ex. ...men jag lever ju ! Viktigast ! Och är nöjd !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0