Nää, det var ingen bra match !

Den om 3 plats mellan Sveriges juniorkronor o Slovakien i Toronto ! Slovakierna var värda att vinna ! O de svenska killarna verkade ha kört slut på bensinen. Trots att dom haft längre vilopaus mellan matcherna än Slovakerna ! Nu har man inte läst några tidningar på nätet mer än resultatet mellan Kanada o Ryssland i guldfinalen som Kanada vann med ett mål ! Den matchen gick för sent för att tittas på ! Mitt i natten !
          Jag lyssnade på  vad förbundskaptenen för seniorkronorna Per Mårts sa i periodpausen ! Ang. svenskarnas väldigt unga lag och deras fysik ! O detta la man märke till i dom 2 avgörande matcherna den mot Ryssland i semin o den mot Slovakien ! Krafterna verka slut på nått vis !
          Men idag har man både Tour de ski o backhoppning att titta på ! Undrar om det inte var slalom ochså ? Jo då, tittade efter , det är det ! För herrarna ! 
               För övrigt så tänkte jag ta en timmes runda ! Innan Tour de ski sätter igång ! Det behöver fysiken efter allt sittande i fåtöljen framför TV:n ! Men vem missar bl.a. fin vintersport ! På första parkett ! 
         Vädret är jag ju intresserad av, i nuet o med facit på ! Inte som gnällobjekt ang. framtiden ! Jaa, kommer kanske februari o bli årets vintermånad värd namnet ! Hoppas det för längdskidåkningens Vm i Falun börjar den 18/2 ! Och Vm i utförsåkning börjar i Wail/ Beever Creek/ i Usa  den 2/2 ! Vilken tur att man numera inte behöver jobba  i sådana här idrottsliga sammanhang ! Tycker en glad pensionär sen 11 år ! Då man fyllde 65 ! Och att man har haft tur att få vara  frisk även dessa 11 år ! Tacksam var ordet ! Så för mig är det huvudsaken att jag ser att det är väder ute ! För då har man ju fått en dag till, o vara tacksam över ! Som sagt !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0