Nu är det många minusgrader ute !

Men enl. vädersajt skall det bli snö övergående i regn i morgon ! Här i Askersund ! Gumman Tö och kung Bore fightas på ! Får se om man kan motionera innan regnet kommer ! Behöver handla på hemvägen !
      Sport,sport, sport ! Om vi tar Tour de ski o skidtävlingarna i Falun i helgen med T.ex Kalla så  undrar man hur stor den norska dominansen kommer o bli i Vm i Falun som börjrar den 18 februari ! Och Kalla verkar vara ur form o på dåligt humör ! O hon är ju den enda svenska som kan vara i klass med norskorna ! Utom i sprint där Stina Nilsson o Ida Ingmarsdotter bl.a kanske kan strida om medaljer ! Och Justina Kowlaszuk håller ju inte samma klass som hon hade innan skadan i knät eller foten ! Det är nästan pinsamt så överlägsna norskorna är alla deltagare från andra länder ! Och sprintherrarna var har vi dom ! O just nu är det väl bara Kalle Halvarsson som har bra form !
         Sen har vi då utförsåkningen ! Vm i Beaver Creek börjar i början av februari ! Där är ochså lite frågetecken ? Men Sverige har bra bredd ! Men medaljer ? Jaa, men det är spännande tävlingar att se hur som hellst i Beever Creek o Falun ! 
            Och Arsenal slog Stoke med 3-0 o Manchester United fick stryk hemma av Southhampton ! O jag vann inget på bingolotto ! Men var lite i gasen ! Hade kryssat 4 nummer på en bilvinst ! Numret som var kvar var 34 ! O när sista numret drogs kom 35 upp ! Snacka om otur ! Men ....,sånt i livet ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0