O då blev det lördag igen !

Bara en sån sak ! Och vi som har varit med förr vet vad sydväst-och västvindar betyder för vintern i Sverige , särskilt då i syd-och mellansverige ! Detta har inte ett dugg med väntad eller oväntad växtthuseffekt att göra !
         Jag som inte blandar ihop politik med sport gratulerar bl.a. Sverige och Ryssland till vidare avancemang till semi i junior-vm i ishockey ! Som ju går Kanada ! Och dessa lag möts i morgon i semin ! Spännande ! Kanada gick ju ochså vidare mot Danmark 8-0, och möter Slovakien som lite överaskande vann över Tjeckien med 3-0 !
         Jaa, och idag börjar Tour de ski ! Det kommer ochså att bli spännande ! Tyvärr är inte Kalla med t.ex. ! Har lagt upp säsongen, mest inriktad på Vm i Falun ! Men Björgen skall försöka vinna denna tävling för första gången ! Klara hon Johaug ?
      Och nu blir det sista finslipningen på V-75 systemet ! Som lämnas in efter damernas inledning av Tour de ski !
         Jaa, det är tur att det bl.a. finns sport o musik som förenar människor ! I Det ökande verbala hatet i Sverige, speciellt från Vänster o- Högerkrafter är inget som jag diggar ! Håller mig i mitten ! Dessutom när det gäller konflikten runt Ukraina ! När det gäller att flytta fram gränser ! Är man påläst så kan man fundera på detta i genomskådande anda ! O Säpo är på twitter ! Det tackar jag för ! Så kanske der värsta näthatet försvinner ! Där man drar alla över en kam ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0