Och skrivandet funkar igen som sagt !

 Flera vädersajter upplyser om nordostvindar över Askersund med omnejd från söndag eller måndag ! Men nu idag verkar det som vi i delar av Sverige skall få snö nu snart ! Detta skall  övergå i snöblandat o regn längre fram på dan ! Så milt väder över helgen ! ? Att ha förmånen att få leva idag gör att det  inte målas f-n på väggen ! Vare sig det regnar eller snöar ! Ständigt negativiserande tar ju livskraft av folk ! För mig är det intressant att lära mig om väder o klimat oberoende av datoriserade matematiska mallar för framtiden ! Dom kan ju inte ens komma fram till rätt diagnos om 10 dagar ibland. Bereoende på polarjetströmmar bl.a. ! Att titta mig ut i världen via datorn på vädret o annat ger mig mycket spänning i tillvaron ! Sen kan man ju fråga sig hur man skall få in mänskligheten i samma bås ? Hittils verkar det inte ha lyckats från människans uppdykande i Världen !
         Jaa, spännande på hemmet i framtiden ? Beror nog på om hjärnan får behålla sin vitalitet !? Har tas inte ut elände i förskott !
         Har ju förstått att alla inte är överens om klimatet i framtiden ! Vilken sida väljer man då ? Om man vill vända på myntet så rekommenderas som sagt Stockholms intiativet, www.klimatupplysningen.se 
       Motion, en annan del av livsnerven ! Det är som sagt skönt att ha alternativ ! Spinnandet inomhus ! För det hala väglaget kommer att bestå , under snön o även om det blir regn , antagligen ! ?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0