Oj,vilken härlig runda !

  O precis så härlig som jag tänkt mig ! Som sagt , töat har det men snötäcke är kvar ! Och räknade ut via väderprognos, Norsk, att här i Sydnärke kunde komma upp mot 3 dm snö t.o.m. onsdag ! Men sista dagen av 10 var rödfärgad ! Jaa, dom ändrar sig varenda dag dessa prognoser ! Nån sorts underhållning med ett leende  ! När det gäller det här med att spå vädret för framtiden ! Facit har man ju på både kallare än normalt o varmare än normalt ! Fotona kommer i ordning ! Här börjar skogsrundan vid idrottsplatsen ! Det är från den skogsrundan fotona tagits !
                   Jaa, trots töväder i några dar ser det ut så här på Askersunds höjder !
                                Jaa, skidspåren är ochså bevarade ! Och nu har vi haft snötäcke i en vecka ! Minst ! Men några dar kring den 12 ochså ! Bra o ha bildbevis ! Kommer du ihåg när vi inte hade nån snö i januari !!
         Ha, folk kommer inte ens ihåg att vintern 2009-2010 var kallare än normalt ! O värmeprofeterna förtränger det väl ? !
  Jag mötte inte en enda människa på denna skogsrundan , men se vad jag mötte , rådjur ! :)
     Jaa,  lever mitt liv liksom rådjuren ! Vandrar lite som man vill här i livet ! Med fighteranda ! Jaa, kanske vi jagas var och en på sitt sätt ! Jag av Jante :) o dom av vargen o lodjuren ! Apropå lodjur så såg jag att stammen halverats ! Tråkigt !  Det kan man inte skylla på vargen för !
          Som sagt en spännande helg blir det ! Både vädermässigt o sportsligt !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0