Så här innan tittandet på V-75 tips o hockeyn !

Det här med växthuseffekten säljer tydligen mer både än nuet o det som varit ! Det man inte har facit på  skall man kunna vrida o vända på o ha olika åsikter om ! En av kunskaperna i nuet är att om vi i Sverige skall få övervägande vinter då skall vi ha ett högtryck nordost på och lågtryck som går söder om oss. Just nu råder motsatt läge i Europa ! Högtryck söder om oss o lågtrycken går norr på ! Och detta scenario har inte ett dugg med växthuseffekt att göra ! För det här scenariot har funnits långt innan ordet växthuseffekt myntades ! Hur kunde det annars vara så kallt på 1300-talet o så varmt på 1700-talet t.ex. Man får sticka ut hakan så mycket man vill utan att ta utelände i förskott utan facit !
        Politikerna i Sverige jaa ! Det här med att fiska röster o göra sig " till världens humanister " ! Typ ! Vem vill inte ta emot människor i nöd som flytt från död o elände ! Det skall vi göra ! Men vi läser dagligen i tidningarna om Isis o andra extremism rörelsers handlingar ! Politiker , kan ni tänka in er i den rädsla o ångest som sprider sig i ett samhälle när det omvandlas och när minoriteter av extremister finns o kommer in i landet ! Och åker utomlands o slåss med Isis support ! Och hur mycket är politikerna pålästa om fiendskapen mellan Sunni-och Shiamuslimska ledare ! Jaa, det här med integrationen den måste funka o följas för allas skull ! Både " gammelsvenskar o nysvenskar " !
            Sverige-Finland i juniorhockeyn i Kanada ! Tydligen börjar den matchen kl 21 ! Innan dess kan man se matchen USA-Ryssland ! Börjar kl 19 !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0