Då var det måndag igen !

Det var väl härligt att återigen få uppleva ! Det här med ödmjukhet mitt i mediabruset skadar väl inte , särskilt inte  i min ålder ! Idag blir det Vackra bilder ! Är ju en tagg som finnes bland många andra man har ! Och kallar alla mina bilder Vackra oavsett vad man tycker om dom ! Men det " fula o negativa " säljer ju mycket mera verkar det som !
         
 
 Vi kan ju börja med detta foto från dagens motionsrunda ! Som inleddes med kyligt väder men sedan steg temperaturen när Solen visade sig ! Men när jag tittar ut genom fönstret söderut så ser jag gråa moln ! Och för morgondagen spår en vädersajt åska i området, med 45 % chans ! Hur räknas det ut på det viset ? Ja du milde ! Men låg UV-strålning pratas det ochså om ! 
 
 
     Ochså från strandpromenaden ! Här stötte man ihop med ett par från Espania ! Intressant samtal följde, off course på Engelska !  Och dom hade ochså mobilen/ kameran riktad mot Stjärnsunds slott som syns på andra sidan vattnet ! Och frågade mig var " färjan" gick ifrån som gick på det hållet ! Från hamnen blev naturligtvis svaret ! Och Wettervik stannar ju till vid slottet  och hämtar folk på återvägen från vacker skärgård ! Fråga mig ! Åkt med denna båt vid många tilfällen ! Med barnbarn bl.a. !
 
 
Sen komms det till Hembygdsgården och runda vidare genom naturreservatet Stadsparken ! Men innan stannade jag till vid ankdammen ! Där myskankan Kalle kom som ett skott  o skrockade o viftade på gumpen ! Och här har vi hans telningar som växer så det knakar ! Och detta är den ena frun , han har en till som var på annat håll ! Verkar inte synas nån ovänskap !
 
  För övrigt så tar man en dag i sänder ! Men gläder mig åt den framtid som kommer ! Som jag kallar Operation Återkomsten ! Oavsett ... när den sätts  igång ! Och åren här nära Örebro kan ju ochså kallas en sorts  återkomst !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0