Synnerligen intressant !

Jaa, då det skrev jag om förra året när fakta kom i frågan ! Att havsisarna i Antarktis juni 2014 var mer utbredda än nånsin de senare åren ! Och vad läste man igår , på Svt-text ! Havsisen i Arktis återhämtade sig ! Efter att ha gått ner 14 % mellan 2010 -2012 ! Och efter den kalla sommaren 2013 ökade volymen på havsisen med hela 41 % ! 41 % .!
           O det här har vi facit på ! Liksom vintern i östra Usa t.ex. 2015 !  Nu är det ju så att vända på myntet när det gäller klimatet i kylans tecken är ju närmast tabubelagt ! Dessutom såg jag en snöig bild från Australien , inte för så länge sen !
       Tyvärr är man ju inte med om 50- 100 år ! Så man kan se om allt elände ang. klimatet utropat utan facit infinner sig ! Men det verkar som massmedia även börjar peka på det kalla !
      Allright ! Finns det facit på ! Att värmeökningen planat ut de sista 14 åren ! Att ozonhålet håller på all repareras ! Att koldioxidsläppen har planat ut ! Och sen har vi ju ochså t.ex. det här med havsisarna ! Och jag har även läst nått om att en kallare period närmar sig !
 
          Jorden består av över 7 miljarder människor som t.ex. behöver el för att överleva och att då i många länder få det lika bra som dom  i Skandinavien t.ex. ! Och glöm inte kampen om Världsherraväldet mellan de olika elenergigivarna ! En kamp som rör sig om miljarder och åter miljarder i lobbyismen tecken ! Med olika svansar av politiker o vetenskapsmän i släptåg ! 
                     
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0