Det här med att vara på s.k. sociala media !

Det är kul men inget som skall styra min tillvaro ! Kan bli korta eller längre uppehåll ! Nä. här är  man inte slav under nått ! Och att uppleva att det är måndag igen ! En bonus för mig ! GLÄDJE o SORG finns i MÄNSKLIGHETENS tillvaro ! Grymma dåd , människor som dör och människor som får uppleva kärlekens o förälskelsens lycka ! Vare sig dom är kungliga eller inte ! Vare sig det var idag eller igår ! Joodå , det är man, Monarkist ! Och brölloppet mellan Carl Philip o Sofia ! Mycket sevärt och älskligt ! Och ja, har man alltid framhållit ! Att Viktoria o undertecknad fyller år på samma dag ! Och i helgen skänkte jag ochså en tanke till Magnus Härenstam , t.ex. !
          Den här veckan verkar ochså bli innehållsrik ! Och den inleds med motion o inskolning !
  
 Det här är en ny kompis ! Som är under inskolning ! Egentligen kallas den här papegojarten för nymfkakadua ! Men nymfparakit är ju det gängse ! Och teckningen ! Pärlemor hörde jag nått om ! Mina fåglar skall skötas efter gängse regler o förordningar ! O då gäller ochså att ibland få flyga fritt !  Men med buren som bas ! O det där jobbas med nu ! Och namnet upprepas ständigt ! Jaa, sa till min kompis Torsten ! Som varit mig behjälplig vid hämtandet i Motala ! Du får döpa fågeln  Och jaa, namnet blev Totte ! Och Torsten  kan ju inte hålla reda på vad mina alla barnbarn heter ! Men OBS ett av mina barnbarn heter Tåtte , med å alltså ! Jaa, här har vi Totte ! En del har hundar o katter som sällskap , t.ex. Jag har fåglar ! Numera då parakiter ! Och i går  satt det en kaja på en sten , som inte var ett dugg rädd när man kom gåendes ! Prata med den på några decimeters avstånd , nedböjd ! Men till slut flög den iväg ! 
 
 
     Hej på er ! Jag är inte mer än 3,5 månader ! Och nu får jag ty mig bl.a till min nye kompis Jan ! Han verkar reko ! :)  
       Joo, det är första gången jag fått en lapp med åldern ! Och någon så här ung fågel har man  inte haft  förr ! Och det är med all säkerhet en hane ! Precis som den gråfärgade parakiten Enie var en gång i tiden ! Men hade inte samma täckning !   
      Och har återgått till konceptet tv-rummet ! Och man lär sig av sina misstag ! Ingen köksplacering, balkongdörren stängd och fönstrena fördragna , persienner nedfällda vid utevistelse ! Och tv:n stör inte, verkar det som ! 
        Vi får se hur det går ! Men konceptet är klart, som sagt ! Och upprepning av namnet Totte ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0