En bra motionsrunda !

 
Det är ju inte alls dumt o ha lång en motionsrunda inom Askersunds stad ! Som sagt ! O vi börjar md detta foto ! 
 
Sen hamna man på strandpromenaden ! 
 
 
Sen kom man upp till Hembygdsgården ! Denna fina plats ! Som nu fär mer o mer besök från när och fjärran ! Och från hamnen brukar hit upp gå ett traktortåg ! O mat o kaffe kan man få här uppe ! O olika djur bl.a. höns till myskankor kan man titta på ! 
 
 
Och detta foto togs på väg mot hemmet via livsmedels affär ! Området som syns är döpt till Lingon o blåbär har jag för mig !
 
         Jaa, o det var krut i guben som vanligt ! Full fart på gåendet ! Bra för både sinne o hjärta ! Och den insatta medicinen för det  lite höga blodtrycket har inte betytt någon skillnad för motionerandet ! Och  pulsen o det låga blodtrycket var ju bra som allt annat ! Har väl jobbat för att få t.ex. en syreupptagningsförmåga på 98 % ! Om man känner till Jantelagen ! Visst !
 
 
Och succen med Totte fortsätter ! Hoppas det håller i sig ! Skall snart presentera honom för barnvakten ! Jaa, har nog haft detta foto med innan ! Vadå då ! 
      Vädret jaa ! I morgon kväll skall gå ut o ätas med kompisar ! Och en vädersajt, reklambaserad , har imorgon utlovat blixt o dunder i bl.a annat detta område ! Får ser om det blir så !
         Fredag i morgon igen ! Tiden bara rusar iväg !
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0