En lugn dag hemma idag , men imorgon kan bli nya begivenheter !

Idag har jag tid o känner för att skriva lite ! Gårdagen var lyckad med kompisar i på midsommarfest i Åmmeberg ! Som de sista 2  åren  ! Och med samma kompisar ! Trevligt !
 
 
Tur man hade paraply o regnrock med sig ! Ett par kraftiga skurar uppenbarade sig ! Men som mest var det uppehåll ! Jaa, Systrarna K uppträdde , men upptäckte dom inte ! Vi satt  mest vid bord  längre bort ! O  drack kaffe , åt mat , glass o varm korv ! O pratade med andra trevliga människor ! Men som synes , lite rörde man på sig ! Men inga ringlekar ! Och sedan åkte vi hem vid 17-tiden , ca !
 
 
Och detta foto togs innan vi åkte hem ! Det är som synes inte långt till sjön Åmmelången från festplatsen ! Och när  vi kom tillbaka till stan så bjöd en av kompisarna oss på kaffe ! Och vi knalla hem vid ....jaa, 21:30 tiden !
 
 
  Det här fotot är taget idag ! Och som synes tycker Totte parakit om att sitta på grenar som han kan gå ut på ! Som jag fäst vid buren ! Favoritställe ! Lite mer än en vecka har jag haft honom ! Och när  jag kom hem igår satt Totte i buren o sov ! Vad månde bliva , har aldrig haft en fågel som varit så ung nån  gång !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0