Jaa, visst ! Tycker om att vara i Örebro !

 
        Jaa, visst ! Att bo här hade ju inte varit fel ! Det känner jag hur det än vrids på saker o ting ! Men nu är det som det är ! Ett besök i 4 dar är inte fy skam. 
 
        Jaa, slottet i Örebro är för mig en symbol ! Av olika skäl ! Min far hade sitt arbetsrum där ! Så även inne i slottet har man varit en del ! Spännande för en grabb ! Och genom denna port har det gåtts in många ggr. 
 
 
Och detta är baksidan på slottet ! Kommer att ta det i etapper mitt besök ! Och detta är foton från dag 1 !
 
 
Sen vill jag påminna om detta jubileum ! Och de 750 åren räknas bl.a efter när det första försvarstornet byggdes där slottet står ! Och vecka 33 startar jubileums-veckan ! Men det här året präglas ju av 750-års jubileet ! 
 
         Har tagit många foton ! Så det gäller att placera ut dom på rätt dag ! Och bodde på et vandrarhem ! Som även då är hotell ! Har bott där förr ! Den här första dagen tillbringades bl.a  med kompisar ! Vi var och drack kaffe o gick omkring i innerstan ! Undertecknad o Ann-Marie o Rollf ! 
 Och sägas kan väl att den enda dan som kan kallas sommar , typ var väl fredagen ! Och rummet jag bodde på bestod av 8 bäddar ! O var uppdelat så att till vänster med skiljevägg bodde män , till höger kvinnor ! Och då fick vi samsas om dusch och toalett ! Och när jag öppnade dörren för första gången den första dan så träffade jag  en fransyska 22 år gammal ! Som skulle på någons bröllop i helgen ! Och då tänkte jag ! Vad är detta ! Har jag gått fel ! Men eftersom dörren gick att öppna med kort så var det ju inte så. ! Jaa, och sen pratade vi med varandra på engelska ! Har ju tyvärr glömt franskan som jag läste i skolan ! Och damen kom från nån stad på gränsen till Tyskland ! I området Alsace Lorraine ! Område som under tidigare historia växlat mellan Tyskland o Frankrike ! 
 
         Jaa, detta var som sagt dag 1 ! I torsdags ! Nu blir det boule nere på strandpromenaden i Askersund !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0