Nu närmar sig helgen !

Men en annan som är nöjd med livet o numera " Friherre " tycker för det mesta att varje dag är intressant på sitt vis ! Världen är på ont och gott ! Det är bara att konstatera ! Sen det här med omständigheterna när mänskliga o omänskliga tillkortakommanden begås ! Det gäller att vara ödmjuk !
 
  Idag kommer att bli en intressant dag ! O social ! Ser fram emot den ! Har väldigt svårt att ta ut elände i förskott ! Och bl.a. mina motionsrundor har visat mig att varje dag är inte den andre sig lik ! Och idag skall en kompis , Torsten köra för mig och han kommer att bli bjuden på dagens rätt !
 
      Som sagt Fötterna på Jorden o armarna mot Himlen ! Och tiden går ju så fort ! Nu är det bara en månad kvar tills man gör gör ett kärt besök i sydligare nejder ! 
 
    Nu är dett dubbla V-75 i helgen igen ! Får väl släppa till en hundring X-tra , på den som går i Norge ! Och kvällstrav är det i Boden ! Vi får väl se hur det hela avlöper ! Jaa, trav ja , roligt spel V-75 och tur behöver man ! Och försöka hitta nån plan ! Och spikharry har gått bäst för mig ! Det styr man ju ändå, både med spikar o utgångshästar ! 
 
         Och nu har " siarna " ändrat sig ang. vädret fler ggr. ang. söndag , i mitt område ! Nu gäller regn igen o 11 C  !  Men har en devis när det gäller vädret ! Är glad över att man kan stiga upp o se att det är väder ute , överhudtaget ! 
 
          Och som vanligt önskar jag trevlig helg ! Nice weekend ! 
 
              
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0