Och det går ju även att ta vackra bilder , där man bor !

 
Med goda minnen från Örebro av allt möjligt så var det ju i det fina vädret härligt att cykla ner till boulebanan ! Och spela boule med paus för kaffe ! Jaa, och framhärdar fortfarande att jag blev född vid rätt tidpunkt i Världen ! Om man ser till Mänsklighetens historia !
          Får hoppas att vädret håller i sig oavsett braskande rubriker eller inte ! Och i morgon skall jag till doktorn för den årliga undersökning och för att få reda på resultaten av blodproven i anslutning till undersökningen !
     Jaa, nu är det ju uppehåll när det gäller fotboll o ishockey ! Men på söndag är det Em-kval mot Montenegro ! Gårdagens vänskapsmatch mot Norge var ju ingen höjdare ! Och efter den visades ju Damernas match mot Nigeria i fotbolls-vm i Canada ! Jaa, hade inte förvånat mig om Nigeria vunnit ! Sverige ledde ju matchen med 2-0 men resultatet blev 3-3- ! O nästa match är mot USA ! Tyvärr visas matcherna för sent ! Tidsavstånd naturligtvis ! Men sitter inte uppe till långt efter 24 ! Och sen såg jag att det är dubbla V-75 i helgen ! Från Boden o Bjerke ! Jaa, inte mig emot ! 
        Och dag 2 i Örebro ! Skrivs om i morgon, antagligen !
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0