Rätt som det var blev det helg igen !

 
Tänkte jag när man gick ut på bron o tog en del Vackra bilder ! Jaa, tiden går väldigt fort ! O det är inte bara jag som tycker av dom i min ålder o äldre, t.ex. ! Och nånting närmar sig snabbt som jag ser fram emot ! Det ingår att tänka på även när  man lever efter tesen Carpe et Crea Diem !
 
 
Foto från bron var det ! Jaa, och nu får man ochså att börja på att titta på morgondagens V-75 lopp som går i Karlstad , Färjestadstravet ! Förra gången på Kalmartravet blev det ju inte ett öre ! Men sporten som sådan är även givande !
 
 
Det här fotot tycker jag om ! Vacker bild ! Som sagt tagen från bron mot Borgmästarholmen ! Jaa, dagens runda genomfördes som tänkt ! I moderat tempo o en del avstannande för prat ! Och bl.a. med forskaren som jag ofta träffar på strandpromenaden ! O denna forskare har verkligen förmåga att vända på myntet o genomskåda en del lobbyism för varan ! 
 
 
Ännu ett foto från bron ! Vädret blev ju inte alls så dåligt som det siades om från en sajt igår ! 
 
 
 
Så småningom koms det upp till den fina Hembygdsgården ! Och där satte jag mig på en bänk o tog detta foto !
 
 
Och när jag gick för att hälsa på myskankan Kalle ! Så fick jag gratulera honom till 9 barn ! Och det verkade bra med modern  ! Ungarna syns vid trappen , framför modern ! Jaa, parakiten Totte ! Jaa, verkar ha hamnat på rätt plats o rätt " dagis " ! :) 
 
                Jaa, som sagt nu är det snart helg ! Och ikväll blir det ett strandhugg ! Fundera på det ! Trevlig helg önskas som vanligt ! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0