Dagarna bara svischar förbi !

O det beror väl på att man trivs med livet o har många intressen ! Om ingen har begripit hur många givande intressen man har på livslinjen från Rötter till Barnbarn så , nån uppräkning , nej ! Med fötterna på Jorden o armarna mot himlen, vare sig jag bor i Korpilombolo eller Katmando ! Jaa, en jordnära devis ! Som Världsmedborgare !
 
Att sätta sig in i hur vädret är just nu o varför o varför det varit som det var ingår ochså bland mina intressen ! Konstaterar i nuet att det varit klart i natt, vilket genererat minus 4 C i morse ! Och att solen lyser nu och månen skinit i natt ! Så klart ! :)
 
 
Jaa, Chelsea utslaget ur Champions League ! Av ett PSG som fick Zlatan felaktigt utvisad ! Och vilken rysare matchen blev ! PSG vidare ! Jaa, det har inte någon Arsenal eller Liverpool-fan nått emot ! Och på lördag skall Malmö och Örebro mötas i Svenska cupen ! Vilka jag håller ! För en som såg Ösk på eyravallen som barn på 40-talet är det givet !
 
Jaa, då motion om nån timme ! Motsols via hamnen , strandpromenaden o skogsområdena ! Med handling nära hemmet !
    Jaa, nytta har jag ochså av de fina fotona via Carpahtian Garden, Romania ! Jaa, dom här hundarna ! Utmärkta väktare o vaktare ! Mot sin anfader ! Den hatade vargen ! Jaa, det här med varg-och Rysskräck ! Inget nytt under solen !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0