Det är härligt att känna sig välkommen av människor !

            Jaa, först var jag ju ner till stan o bekantade mig med folk från andra länder ! Och den fina kontakten fortsatte med dom som var i lokalen , oavsett vilket land ifrån !
 
           Sen hem , bytte om och motionsrunda , på eftermiddagen då ! Det går lika bra ! Och vilket väder idag ! Konstateras trots kyligare dagar spådda av 10-dygns-prognos ! Carpe et Crea diem,var det !
         Och det blev solande och pratande med olika människor ! Och när jag hade kommit förbi hamnen på vägen hem så pratades med en man från ett land i Asien ! Ganska nära Europa ! Som pratade knagglig engelska ! Först trodde han inte att jag kom från Sverige , tittade misstänksamt på mig ! Men när jag sa att jag var därifrån och visade Röda Kors-märket , så tinade han upp ! Och har ingen anledninga att avslöja människors hemländer ! Det här är mänskliga möten !
             Jaha ! Dagens Vackra bild från Carpahtian Garden , Romania ! Håll till godo ! Nu blir det kvällsmat och sedan matchen mellan Malmö Redhawks och Leksand på tv ! Hoppas Malmö vinner ! Denna match ! Och detta slutspel ! Mot SHL ! Behövs där p.g.a. sin fina arena ! Bl.a. !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0