Gamla foton ! Fina minnen ! Förgyller även dom !

 Jaa, foto från 1988 ! Taget av en av mina kompisar , Bengt !  En av dom bästa semestrar jag haft ! Det mångkulturella i Israel tänker jag på ännu idag ! Och besöken i bl.a moskeer, kyrkor, bl.a Koptiska, o rester  världens kanske äldsta synagoga , benägen på Masadaklippan ! 
           Skulle kunna semestra mycket längre i Israel ! Än vad jag gjorde ! Men man har rätt att leka med sina tankar , med ett leende ! Men som sagt realitet ! Kassan behövs utökas ! :)
      Och här har vi fotografen ! Av fotot på undertecknad  ! Bengt ! Och vi vet var vi har varann , även i idag !
 
  Jaa, i morgon går ju V-75 på Bergsåker ! Är  ingen storspelare precis ! Men....är alldeles för entusiastisk för att räkna bort nånting ! Spänningsmoment ! Ochså bra för undertecknad ! I det ingår ochså resor i Sverige ! Till Örebro t.ex. O omkramandet av bl.a. barnbarn ! I södern ! :)
                Man behöver inte göra det svårare för sig än vad man behöver ! Fötterna på jorden o armarna mot himlen !
            O helgerna är ganska datafria. Finns telefoner ! O nu blir det snart motion för att orka med helgens begivenheter, i fåtöljen ! :)

Kommentarer
Postat av: Bengt

Härliga minnen Jan!! Allt väl här i sillastan.

Svar: Braa ! Jaa, du Bengt den färden glömmer jag aldrig ! En höjdare bland utlandsresor ! Visst kunde göra om det ! Men tur att vi kom på att göra den ! O här är det bra ! Kör på som vanligt efter vinnande koncept ! O med fötterna på jorden o armarna mot himlen, solen ! Hälsa Simrishamnarna !
Jan i Askersund

2015-03-06 @ 10:47:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0