Innan motionen !

Brukar uttrycka mig så här ! Det är en förmån att få vakna o titta ut o se att det är väder ! I min ålder t.ex. ! Sen om det regnar, snöar, utropas vår eller kommer kalla nordostvindar ! Vad kan man göra åt det ? 
      Dom här 10-dygnsprognoserna ändrar sig varenda dag ! Dom lyser i röda siffror, mellan 12- 18 t.ex. men tittar man efter på hela dygnet så är inte det hela sanningen ! 
         I morse var det - 5 C i Askersund ! Beroende på månljust o klart i natt ! Så idag ser det ut att bli soligt väder ! Och naturligtvis värmer solen upp ! När den står som högst ! O det är lugnt ute ! När dagarna blir längre o längre !
        Tar det nog lugnt på motionsrundan ! Känner en aning av förkylning ! Men det brukar inte bli mera ! Har inte haft feber på åratal ! Bara lös mage en gång ! Smittad i Örebro ! Och för flera år sen , några gallstens anfall ! Så tur har man haft med hälsan ! Kanske motionen ger en bra motståndskraft ?
      Joodå,  är visst ödmjuk ! Men jag kan väl ochså få prata om att man har klarat sig bra hittills ! Carpe o crea diem med positiva tankar i bagaget !
        O Arsenal är fortfarande på 3 plats i Premier Leauge ! Vann igår över Queens Park !
 Karlskrona förlora dock mot Västerås ! I finalen i hockeyallsvenskan ! Men är det inte bäst i 5 matcher ?
          Och i kväll blir det X-tra bingoloto ! Har köpt lott !
               

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0