Jaa, boule blev det ! Som sagt !

 Och det är ju ett strålande väder, även i dag ! Minus i natt men givetvis värmer solen den här årstiden ! Om det är lugnt o inga moln i vägen ! För gnällandets skull får vi väl hoppas att dagens 10-dygns-prognoser är ute o reser ! :)
          Jaa, detta foto togs av hamnen på vägen till " boulehuset " ! Och som vanligt var det roligt att träffa kompisarna o delas upp i lag ! O dricka  kaffe emellan spelen ! Som det är nu så skall skall jag dela gracerna mellan olika människor , varannan tisdag !
 Och när boulespelet var avslutat togs följande foto innan det gick upps till stan ! O när jag kom dit så klippte jag mig hos min gode vän och frisör ! Mannen från Libanon som är gift med en kvinna från Moldavien som jag dock aldrig träffat ! Och inne i frisersalongen pratades det mycket på Arabiska ! Bl.a. flykting där som inte kunde svenska ! Men en annan kunde ! Liksom frisören som pratar perfekt svenska ! Vi umgås inte privat men har haft stort utbyte av varann när jag har klippt mig i 4 år , hos honom ! Liksom det hades av de Syrianska systrarna som turades om att ha salongen innan ! Vad är nu skillnad på en Syrian/ Assyrier o en Syrier ! Har ni lärt er det ?
 Sån är jag ! Går ofta förbi här o ber en bön för t.ex. anhöriga o kompisar ! Även foto från en Asklund kan vara vackert ! Och ingen kan gardera sig eller skaffa försäkring mot vad som döljer sig bak kröken ! På sin livslinje ! Vare sig det blir en fridsam eller våldsam död ! Carpe o Crea Diem med vackra tankar ! Att sen det negativa verkar säljer mest i dagens samhälle trots våra förfäders ofta grymma tillvaro ! Tänker inte påverka mig ! Kör mitt race så länge det förmås o has den förmånen !
         Och ikväll blir det besök på Rådhuset ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0