Nää, det blev ingen boule idag !

 Varannan vecka kommer jag att syssla med nått annat  ! Lika behjärtansvärt ! O prata med flyktingar , även etniska minoriteter brukar ju göras på strandpromenaden t.ex. ! I dag i lokal möta flyktingar , sitta vid ett bord o  o skriva meningar på svenska , o prata svenska ! Naturligtvis blev det några ord engelska i förklaringarna över meningar o ord på svenska ! Idag hjälpte jag en man från Syrien, Damaskus ! Och en tjej från Eritrea ! Om jag fick bra kontakt !! Jaa ! Det är bara o va sig själv o ej beröra religion eller politik ! Och skratt blev det , o leenden ! Och sen innan kaffet kom det en kvinna till från Eritrea o satte sig vid bordet ! 
              Men det är ju bara att konstaera att i en del länder i Afrika o Mellanöstern är det synd om MÄNNISKORNA ! Och fördrivna av extremister blir dom ju, med olika namnbeteckningar ! Som sagt varannan vecka boule, varannan flyktingar på tisdagar ! 
 Och den här vägen beträddes efter mötet med flyktingarna o andra ! Och gicks hem med glädje i hjärtat ! Joo, att jag kunnde prata om mina barnbarn t.ex., tycktes om ! 
 Och här har vi dagens fotot från Carpahtian Garden Romania !
        Och i kväll kommer jag att se Karlskrona mot Västerås i kvalificeringen till elitserien, Shl på tv ! Vinner Karlskrona så går dom upp ! Spännande ! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0