Datan har ej varit på sen i morse !

 O allt har sin förklaring ! Idag har undertecknad, och den gode kompisen Torsten, fotvandrat på Mariedammsleden i Södra Närke ! Och här inleddes rundan ! Vi har fotvandrat tillsammans de sista 9 åren ! Olika leder och flera om året ! Min höjdare är halva Vasaloppsspåret 2006 eller 2007 ! Dom andra har varit i närområdet ! Bl.a. i Tiveden ! Men den här är vår favoritrunda numera ! O lättast att gå ! Gentlemännen blir ju äldre o äldre !
     
 O här är en av dom, gentlemännen  ! Torsten snart 80 bast ! Jaa, 3 år  äldre än undertecknad !
     Och här dracks det kaffe o tittades mot Östgötagränsen , nån mil bort kanske !
 
  
                          Och den här utsikten hade vi mot Östgöta-gränsen 
 
 
  Och här har vi kommit till den vackra Trehörningssjön , efter en tids gående ! Och längs denna sjö är det inte heller svårt att hitta vackra motiv !
 
 Och när vi närma oss utgångspunkten efter 6 km gående kom vi till Trehörnings masugn ! En av Sverige få bevarade hyttor ! Går o läsa om på nätet ! Liksom om Mariedamm o dess led !
 
Och efter fotvandrandet så pausade vi här ! En välförtjänt sådan ! Och den här härliga vandringen har jag gjort 5-6 ggr ! O Torsten ännu fler ! Och fler skall det bli har gubbarna bestämt ! Inplanteras i sinnet o hjärnan !
                O det är verkligen roligt att visa att man lever som man lär ! I all ödmjukhet och entusiasm !
 
            Jaa, entusiasm ! Skall inte blandas ihop med tjatighet !  Vem återupprepar inte härliga saker här i livet !
     Jaa entusiasm ! I kväll hinner man se början av matchen mellan Canada o Sverige i ishockey-vm ! Och efter en 45 minuter börjar ochså matchen mellan Barcelona o Bayern München i Champions League ! Så det blir det till och zappa ! Om inte nått i lagen är för överlägset ! Då koncentrerar jag mig på den mest ovissa matchen !
                          Ännu en fin dag i Johannes, Jahans, Jans liv ! En av många ! Kan ej räkna dem alla ! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0