Efter väl uträttat förvärv !

Vädret i nuet ! Vantar på när man kom ut, vantar av när solen emellanåt kom fram ! En annan är ju inte utbildad metereolog eller journalist ! Men även jag begriper att det blir varmare om solen lyser ! :)
 
Jaa, det går ju en träbro från strandpromenaden ut till den närbelägna Borgmästarholmen i Askersund ! Detta foto är taget österut från den ! 
 
 
                              Och detta västerut från bron ! In mot området runt hamnen !
 
 Ett vårtecken ! När jag på min motionsrunda kom upp till Hembyggdsgården kom myskankan Kalle emot mig ! Jaa, och 2 brudar har han med sig inför säsongen ! Kalle är väldigt sällskapssjuk ! Kommer som ett skott ! Och han verkar sig lik , sen förra året  !
 
 
 Jaa, Kalles brudar får ju ochså visas upp ! Vad dom heter vet jag inte ! Underhålla 2 stycken på samma gång ! Ah, vem har inte hört talas om harem !
 
             Mer ! Har fått papper från Transportstyrelsen om att körkortet skall förnyas ! Kostar 150 kr plus att fota sig ! Det är nog bäst kanske ! Tänk om man vinner en bil ! :) Tiden går ju väldigt fort ! För 10 år sen förnya jag det sist ! Känner mig lika pigg nu som då ! Det här med motion t.ex. skall man nog inte förakta ! Eller att ha en massa intressen som håller hjärnan igång på tidslinjen Från Rötter till Barnbarn !
           Och imorgon skall det tas blodprov ! Inte beroende på att jag är sjuk utan därför att recepten behöver förnyas på mina 3 mediciner ! Och sen blir det en undersökning i vanlig ordning när svaren på blodproverna kommer ! Och själv har jag ju tagit en massa blodprover på patienter o varit blodgivare ! Så man är ju inte nån novis  precis ! 
               
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0