Hihi ! En envis gube ger sig inte så lätt !

 
Detta foto är från början av januari 2011 i Askersund ! Det här med att pulsa i snö när det är vinter är inte dumt för kroppen o knoppen ! Som sagt vitt lyser upp används även vita rum vid terapier !
 
                Och som sagt ! Föredrar vita vintrar, varma somrar , o grönskande vårar ! Hösten ja, den överlevar man ochså. Och efter en del kalla vintrar har växtligheten frodats vår och sommar ! Finns bra minne och bildbevis på detta ! Det här med växter o örter ! En del trivs med snötäcke och det är en fördel för växtkraften på våren ! Rötterna får vila !
 
         November o början av december t.ex. Jaa, gumman Tö o kung Bore kommer inte alltid överens om vem som skalll ha befälet ! Tittat på temperaturen i Aspen o Kuusamo ! Där verkar det märkas men temp nattetid  reder upp ? Vem har inte hört talas" om röd Swix" , även förr i tiden !
 
          Jaa, här i Simrishamn visar rapport från nuet på vädersajt att sol skymtas bland molnen och 2 + ! Så cykel blir det idag på motionsrundan ! Och vinden hörs inte vina utanför fönstren !
 
               Jaa, man får väl inte  berömma sig själv i det här landet ? Men livslusten o tyckandet o konstaterandet oavsett, verkar vara ett bra sätt för knoppen o kroppens välbefinnande .
                
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0