Jaa, dagarna flyger på , oavsett !

Och i i fjällen kommer snö, i Stockholm var det i förmiddags sol o 7 C i morse men här i Simrishamn regna det och blåste o var 14 C ! Men gubben gick ut vid tolvtiden, då det bara småregna, ner till hamnen  ! Tog en liten runda norrut  Pratade bl.a.med en man från Finland, bosatt här,som man ofta träffar och gick sedan mot hemmet ! Efter att ha handlat ! Jaa, blåste motvind när man gick med kassarna uppför den svaga men sega uppförsbacken som kulminerar vid Preem ! Sen går det nerför mot hemmet !
 
     Jaa, det här med för och emot i debatten som genomsyrar Sverige ! Det här med vett o sans efter resurserna ! Men ibland verkar det som om Sverige har tagit nån slags " humanistisk duktigaste stämpel " på sig ! Och har vi nått " gömt dåligt samvete för nått " Tänkte häromdagen på krigen vi slapp på 1900-talet !
 
                  Jaa, blev ju inget foto taget idag ! Inget måste ! Skall dock leta upp nått !
 
 
Jaa, när det  tittades på almenackan såg jag att yngste sonen Martin har namnsdag ! Jaa, nuförtiden är det nästan en tillfällighet om man får syn på nån anhörigs namnsdag ! Jaa, en del säger att vi är ganska lika varann ! Jaa, det får andra avgöra ! Finns väl drag hos alla sönerna ? O hos barnbarnen ! Joo , finns exempel om man ser till foton från ungefär samma ålder  !
 
 
 
Jaa, det här med likheter ! Kortet på Martin är taget för några år sen  o detta på undertecknad för några år sen !
         Jaa då blev det ju några foton att visa upp ! Och detta tänker jag redan på ! Sveriges match mot Danmark på lördag, av två, som skall ta något av lagen till fotbolls-em i Frankrike !  Vilka rysare ! Och nästa kommer på tisdagen !
 
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0