Jaa, det här med minnet ! O vad som räknas i närtid !

 
Folk får tycka vad dom vill ! Men jag tycker om att titta i mina fotoalbum på nätet  ! Väcker bra minnen i närtid bl.a för en konstig prick som tycker om vita vidder med bl.a sol ! Vitt är bra för sinnet ! Dom här fotona är från Askersund då ! Och fotot är taget den 18/12 2009 ! Jaa, dom här vintrarna mellan för inte så länge sen har inte heller Smhi glömt ! Pratas om i något fall om mycket kallare o snöigare än på länge bl.a. i Stockholms -och Gävleområdet 
 
 
 
Och det här fotot är från den 7/4 2010 ! Tänka sig ! Och skidor kunde som synes ännu åkas i Askersunds skogar ! Jaa, det här fotot är nog taget i skogsområdet vid bandybanan bl.a. !
 
 
Jaa, det här fotot är från 8/4 2010 ! Och efter de här kalla vintrarna som  kom efter varann har vi sen haft ett par mildare med kortare isläggning o snötäcke ! Men som en del vet så fick vi i t.ex. Askersund några veckor med snö i början på 2015  ! Bla. i anslutning till SM-veckan i Örebro ! Jajamänsan har bildbevis på det ochså ! Även från den kalla våren som kom därefter i april o maj ! Kallare än normalt ? Och frågan är i dagens ältande om klimatet hur mycket man kommit fram till hur klimatet var med 0 eller mycket mindre människor på jorden ! Det kan ju dagens forskare med olika metoder räkna ut ! Det här med växtligheten i fjällen under Vikingatiden  t.ex. Jaa även det här med syndafallet o Noaks ark kan man fundera på ! Nedtecknade berättelser o beskrivningar skrivet på ett visst sätt !
 
            I dag blev det en snabbis i en del regn men inte så blåsigt ! Och lämnade bl.a. in ett papper med anmälan till möte till extrastämma för medlemmar i min  bostadsrättsförening nu i december !  Nää, här vilas inte på hanen ! Och några dar senare blir det julbord med pensionärsföreningen på hotell Svea ! Det ni !
              Dass var alles für heute för en med olika intressanta rötter ! O intressant liv i nuet ! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0