Jaa, regnet upphörde solen visade sig o cykeln sadlades !

 
Och jag begav mig upp mot dalen där denna groda skall förekomma ! O som sagt, har själv sett en för många år sen ! Cykling längs havet o gående upp mot den naturskyddade dalen o den lilla rundan på 1,2 km ! Men sammanlagt med cyklandet o gående uppför med den ! Minst 5 km !
 
 
Här har man kommit en bit på väg ! Och solen visa sig ! Som sagt ! Men när man kom hem mulnade det igen och nu ser det ut som om det skulle kunna regna igen ganska snart !
 
 
Fotona ja, dom kan väl likna varann när det gäller scenariot men dom är ju dagens ! Jaa, det här med inlandsisen , som sagt ! Upp o ner o stenpartier o berghällar o stup ! Som på många andra ställen i Sverige !
 
 
Jaa, detta foto togs på hemvägen ! Ett höstfoto med en del fåglar som drar söderut ! Och här i närheten träffade jag en äldre man från Sundsvall som bosatt sig här , efter vad jag förstod ! Trevligt samtal ! 
 
 
  Det här med höst ja ! Detta foto är från Carpahtian Garden Romania ! Alla vackra Bilder visas ! Utan fördomar mot andra länder ! Frågan är hur hade du resonerat o varit som människa om du bott i det eller det landet ! I det här  landet har vi lätt att komma med pekfingrar mot andra länders folk när vi sitter i vår trygga fåtölj !          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0