Det regna åtminstone inte !

 
Jaa, det här fotot är taget från en bro över en å mot havet ! Jaa, vantar togs på idag men inte fullt så  blåsigt ! Har tittat lite på Närkesvädret ! Kyligare än i Skåne ! Nån dag innan visades 1 + ! Att vara med om blåst är väl inte något ovanligt om man bott vid Vättern o, södra o norra Östersön ! Och vi kan ju i sammanhanget tänka på ostvindar t.ex. både sommar o vinter !
 
Jaa, här har mina barn lekt på bl.a. 60-talet o senare ochså ! Tefat har vid åtskillaga tillfällen åkts  här bl.a.o som synes är  här ochså en lekpark ! Med en fågeldamm invid ! Nostalgi ! Behöver väl inte  betyda tårar ! Kan väl vara positivt för hjärnan även om allt här i livet inte gått på räls !
 
 
Jaa, tycker om att visa Vackra bilder från Carpahtian Garden Romania !  Nu ringde nån på mobilen ! Stod hemligt nummer ! Känner ingen som har hemligt nummer ! Och då stryker jag bort samtalet !
       
 Har numera Nix  på min enda telefon mobilen ! Skaffades under Askersundstiden för nått år sen . Och det har gjort att flödet minskat betänktligt på nummer som man inte igenkänner ! Info 10 har inte setts på mobilen !
 
       Jaa, såg ni Så tänker djuren i går på TV ! Har ju sett program om bl.a  fåglar o bläckfiskars eminenta sätt att lösa problem ! Jaa, det här med låset som dyrkades upp o sedan ändrades för att visa tänkandet o uträkningen av kråkfågeln vars namn jag glömt ! Hade ni klarat uppdyrkandet på så kort tid ? Jaa, korpen är ju bl.a en intelligent fågel ! Jaa, är inte längre förbluffad över en del djurs sätt att tackla problem som inte är inlärda ! Och bläckfiskarna med alla sina småhjärnor !
 
 
Och har ochså läst om att fåglarna  är de största överlevarna ! Och när det gäller insekter så är det en väldans tur att dom inte har vår storlek !  Jaa, undrar hur det sett ut dom bara varit några decimeter ?
          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0