Den ene dagen är sig inte den andre lik .

 
 
 
   Jaa,  idag har Totte parakit bl.a fått sitta i köket Det går inte o vara lös o ledig alltid ! För i vardagsrummet har elektriker donat ! Tittat till det elektriska , gjort flera  uttag ! Så sladdar, förlängningssladdar ej behövts användas i onödan ! Blev alla tiders !  Och det är väl kul att träffa folk som man känner sen innan ! Inte märkligt om man bott i stan i 45 år ! Är nu inne på mitt 46 i november !
 
     Jaa, vilket försvarsspel av ett anfallsglatt lag mot ett annat anfallsglatt lag ! Tänker på Arsenal som slog Bayern München med 2-0 ! Jaa, nu hoppas jag att båda lagen går vidare mot nästa omgång ! Jaa, att Bayern gör det är ju mycket troligt ! Och ikväll är en av sönerna o 2 av barnbarnen o ser Malmös match mot Schaktahr Donesk från Ukraina ! Vi håller tummarna. Det går ju att läsa på lite om vilket område Donesk ligger i ! Men för mig skall poitik inde blandas ihop med sport, musik o Vackra Bilder !
 
      Jaa, Örebro hockey slog Brynäs hemma igår läste jag ! Det gläder mig ! Alla vet vad jag tycker om Örebro ! O mina Närkesrötter ! Dom ger mig ochså styrka ! Liksom de 45 åren i Skåne, somrarna i Västergötland o tiden i Norrbotten ! O födelsestaden är ju Stockholm ! Vilken plattform man har o stå på !
 
 
 Jaa, lite motion med matkassar blev det idag ! Nää, här bor man jag inte nu ! I det här huset bodde jag och min familj på 1960-talet ! Och mina svärföräldrar ochså ! I portuppgången närmast ! Kan vara roligt att veta för dom norr ut ! Och en skymt av konstverket Raketen kan man se längst upp ! Som ditplacerades på 60-talet som sagt !
         O när jag tittar på det här fotot dyker givetvis många minnen upp ! O  2 av sönerna föddes här ! Den äldste i Marieholm, på Lunds lasarett ! Joo, har 4 barn ! För på 60-talet föddes även en dotter som dog under födseln ! Det som jag har sagt , det här med garanti för ett långt liv finns ingen som har ! Ingen vet innan vad som väntar bakom kröken ! Fötterna på jorden o armarna mot himlen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0