En runda till hamnen o tillbaks blev det !

Och inga Vackra bilder idag, tagna av undertecknad  ! I regnet o den kyliga ostliga vinden ! Men fram och åter till hamnen ! Med bl.a. inköp av fingervantar ! O batterier till kortläsare av Birgitta !
 
 
 Jaa, det här är ett foto från Moldavien ! Mitt intresse för andra länder i vår Värld är fortsatt stort ! Både när det gäller musik, annan kultur o Vackra bilder !
            Jaa, igår slog ju Sveriges herrar Moldavien i Em-kvalet i fotboll ! Och laget är nu klart för play-off ! Spännande lottning till helgen ! Då ger det sig vilka vårt lag får möta !
 
Apropå vackra bilder ! Det här är ett foto från Karpaterna i Rumänien ! Lägg märke till  gestalten längst upp på berget ! Som sagt var, visst har jag mina drömmar kvar !  O det här när man fortsatt trivs med tillvaron då kan man tillåta sig att drömma om det mesta ! Även om  det nu är slutflyttat ! Men utgångspunkten är väl inte sämre  Några veckor nånstans, nån gång eller flera , varför inte ! Och det årliga besöket i födelsestaden Stockholm till elitloppshelgen ämnar t.ex. fullföljas .
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0